Proszę o radę- auto do 6000 zł

24 Sie 2009, 22:42

Witam wszystkich bardzo proszę o poradę co do zakupu samochodu, jestem osoba dynamiczna ale oczekuje czegoś więcej od pojazdu, ustosunkuje sie do zakupu diesla lub td, auto musi być przestronne, WYGODNE, najlepiej sedan, kombi odpada. Auto możliwe do jazdy-90km minimum w miarę ekonomiczne więc lepiej niech nie łyka więcej niż 7l.
Jak w temacie fundusz 6k zł... ;\

Prosze o rady i mozliwe propozycje
Moje propozycje to:
Honda civic 95' 1,5 sedan +gaz?
golf 3 oklepane auto \odpada
audi 80 2.0 gaz
stosunkowo wolalbym diesla

powaznie mylalem nad roverami: 420sdi,620sdi wiem ze stosunkowo awaryjne itd ale nie boje sie zainwestowac w wygode, prosze o pomoc
xsnsx
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Góra

25 Sie 2009, 10:42

dobrego diesla za 6000tys nie kupisz :( , Golf 3 jak trafisz na zadbany egzemplarz to długo nim pojeździsz :) z tych samochodów co napisałes to chyba najlepszym wyborem była by honda civic ale jak kupujesz samochód z gazem to pytaj sie kiedy był zakładany gaz bo po 10 latach wygasa homologacja i trzeba wymienić całą instalacje
PabloSBT
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pięć najszybszych samochodów świata
    Spotkać na żywo chociaż jeden z najszybszych samochodów świata to marzenie każdego miłośnika motoryzacji. Szybkość, moc i niezwykła stylistyka tych samochodów zachwycają każdego, kto tylko je zobaczy. Czasami ...