Wlasnie się pozbylem takiej mazdy 323f z 2002r. Mechanika ok, silnik super miałem ją 4 lata i nic się nie psulo, ale blacha i podwozie to jest jakieś nieporozumienie. 2 lata temu zrobiłem blachę z zewnątrz a później się okazało, że podłogi już prawie nie ma i podłużnice tak skorodowane, że mi przeglądu nie chciał podbić. Normalnie dziury. Mechanika ok - blacha porażka. Twój wybór.
Jak działają aukcje samochodów poleasingowych? Kupno samochodu jest zawsze niemałym wyzwaniem. I dotyczy to zarówno małych oraz średnich przedsiębiorców, jak i osób prywatnych. Spora część używanych samochodów sprzedawana jest przez handlarzy, ...
Test Volvo V90 2018r. D4 190KM Inscription Udostępniono mi, w celu przetestowania, Volvo V90 z 2018 r. Samochód ten był w bogatej wersji wyposażenia Inscription oraz posiadał kilka istotnych dodatków. Atutem był dwulitrowy, czterocylindrowy silnik diesla, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.