Dzięki bardzo za propozycje
Ta honda wyglada na mocno posebixowa wiec raczej sie nei zdecyduje. Do goscia od golfa napisalem z kilkoma znaczacymi pytaniami to sie zbulwersowal, ze jak chce to zebym bral i zebym gitary nie zawracal wiec tez podziekuje. Ibizka ladna, ale ona chyba ma ten vagowski silnik, w ktorym zamarzaja odmy i faluja obroty?
Upatrzylem kilka aut i bylbym bardzo wdzieczny za pomoc w ocenie ogloszen oraz ewentualne podpowiedzi czy nadadza sie na pierwsze auto, biorac pod uwage ze szukam czegos stosunkowo malo problematycznego i ekonomicznego
1. Honda Accord VI - sprzedaje po roku wiec
kontrolka sie zapalila, twierdzi ze mieszka na wsi i potrzebuje
4x4 bo w zime ciezko przejechac. Gaz STAG z 2013 r., trzy miesiące temu były wymieniane wtryski gazu, gaz wbity w dowod, wlew gazu przy wlewie paliwa, pali 9-12 litrow, do zrobienia predkosciomierz bo raz dziala raz nie - orientujecie sie ile taka wymiana moze kosztowac? zgadza na sprawdzenie uwybranego przeze mnie mechanika.
Link -
[link do oferty na Olx wygasł]2. Honda Accord VI - Mega mi sie ona podoba, nie wiem jeszcze nic wiecej niz w ogloszeniu
Link -
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]3. Peugeot 406 - widac wgniot na masce, orientujecie sie ile moze osztowac naprawa?
Link;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]4. Nissan Almera - tutaj nie wiem nic wiecej niz w ogloszeniu z wyjatkiem tego ze sie zgadza na sprawdzenie uwybranego przeze mnie mechanika.
Link -
[link do oferty na Olx wygasł]5. Toyota Corolla E12 - jezdzi 4 rok (drugi wlasciciel), LPG Vialle, instalacja 2002 w serwisie Toyoty, wtryskiwacze Vialle filetowe. W mieście pali ok. 10l, w trasie 8l. Rok temu wymieniane były dwa wtryskiwacze gazu. zgadza na sprawdzenie uwybranego przeze mnie mechanika.
Link -
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]6. Toyota Corolla E12 -
[link do oferty na Olx wygasł]7. Honda Civic VII -
[link do oferty na Olx wygasł]Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc