REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):no i dorzuce od siebie jeszcze [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] auto jest naprawde fajne i spoko,poszukaj w tematach w tym dziale,zreszta 1temat tez jest rozpracowywany i tam sa moje slowa i paru innych ze Lanos jest super,wiem bo rodzice takim jezdza od ponad 6lat i ani razu sie nie zepsul ani nic,i mozesz go katowac i wogole ale on bedzie dzielny i sie nie rozsypie,przebiegi ponad 300tys.km nie robia na nim zadnego wrazenia,wiec Lanos tez jest autem wartym uwagi,a jesli z gazem to silnik 1.6 taki jak u mniei najlepiej sedan-lepiej wyglada niz te hatchbacki (u mnie jest hatchback ale moj wyglada super,jesli chcesz przesle ci foto)
koczas napisał(a):Najlepiej w gazie i ogólnie najlepiej w lanosie spisywał się silnik 8 zaworowy 1,5 o mocy 86 KM aczkolwiek pozostałe też są udanymi konstrukcjami ale jak wóz do miasta to 1,5 86 KM spokojnie ci starczy. Nie polecam tylko silnika 1,4- jak dla mnie jakoś dziwnie pracuje i jest już troche za słaby na ten samochód ale problemów chyba właścicielom nie robi zbytnio
barol91 napisał(a):no dobra dobra ale jak cos pamietaj Lanos jest super auto,ale dobra mowisz silnik 100konny to moze [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] alfy mi sie od zawsze podobaly,szegolnie oszczedny silnik 1.4+gaz a pod maska 103km