Witam!
Z racji tego że jest to mój pierwszy post na tym forum to chciałbym się przedstawić. Nazywam się Adrian, pochodzę z Radomia i jestem studentem lubelskiego UMCS-u.
Jak się zapewne domyślacie, zamierzam kupić swój pierwszy samochód. Jednak nie jestem ekspertem w dziedzinie motoryzacji, dlatego przyda mi się pomoc.
![Smile :)]()
W wakacje planuję zagraniczny wyjazd do pracy, żeby trochę na to auto zarobić. Interesują mnie samochody w granicy cenowej ok. 8 tysięcy złotych. Trochę już rozglądałem się, głównie na allegro i otomoto, ale to nie to samo niż opinia kogoś, kto siedzi w tym temacie.
Jeśli chodzi o jakieś specyfikacje to chciałbym, żeby to był w miarę ekonomiczny i bezpieczny samochód. Nie zależy mi na sportowym wyglądzie, szczerze nawet wolałbym żeby był "normalny", bez żadnych tuningów itd. Z tzw."bajerów" to najbardziej zależałoby mi na elektrycznie regulowanych lusterkach, szybach (przynajmniej z przodu), wspomaganiu kierownicy, centralnym zamku i poduszkach powietrznych. 100 KM mocy silnika mi w zupełności wystarczy. Benzyna lub gaz, diesel raczej odpada. I nie musi to być wcale mały/średni samochód, może być też o większych gabarytach, gdyż mam 188cm wzrostu i miałem okazje prowadzić samochody o małej wielkości i nie zawsze mi było w nich wygodnie.
Z tych ofert, które sobie przeglądałem, chyba najbardziej spodobał mi się Opel Vectra B. Możecie coś napisać o tym aucie? I oczywiście czekam także na inne propozycje, jestem na nie otwarty
![Smile :)]()
To chyba na tyle, pozdrawiam!