Witam
Panowie pod koniec maja będę się przymierzał do kupna swojego pierwszego samochodu, na który już trochę odkładam pieniążki
![Uśmiechnięty :)]()
Szukam samochodu do kwoty 8 tysięcy złotych. Chciałbym w tej kwocie zmieścić się już z wszystkimi opłatami.
Pytanie mam do Was takie, czy warto się tak w ogóle rozglądać za tymi samochodami.
Myślałem nad:
-Golfem 4,
-Audi A3,
-Seatem Leonem
Samochód będzie mi służył głównie po mieście (10-15 km dziennie) oraz raz na miesiąc wyjazd na mecz (zazwyczaj ok. 800km). Szukam benzyny ewentualnie z gazem lecz nie jest to konieczność.
Czy w tej cenie warto rozglądać się za tymi modelami co podałem, czy jednak nic specjalnego nie kupię, popatrzałem trochę na ogłoszenia ale jednak wolałbym poznać opinię forumowicza
![Uśmiechnięty :)]()
Może oprócz tych samochodów polecacie jakieś inne? Najlepiej do pojemności silnika 1.8.
Jedna prośba, w tych trzech modelach mniej więcej widzicie jakie samochody mi się podobają, nie mówię że inne nie ale tylko proszę mi nie wysyłać jakiejś Skody Fabii albo czegoś podobnego. Wiem że w tym budżecie nie ma co wymagać ale jednak nie przebolał bym tego.
Z góry bardzo dziękuję