REKLAMA
Witam
Panowie pod koniec maja będę się przymierzał do kupna swojego pierwszego samochodu, na który już trochę odkładam pieniążki
Szukam samochodu do kwoty 8 tysięcy złotych. Chciałbym w tej kwocie zmieścić się już z wszystkimi opłatami.
Pytanie mam do Was takie, czy warto się tak w ogóle rozglądać za tymi samochodami.
Myślałem nad:
-Golfem 4,
-Audi A3,
-Seatem Leonem
Samochód będzie mi służył głównie po mieście (10-15 km dziennie) oraz raz na miesiąc wyjazd na mecz (zazwyczaj ok. 800km). Szukam benzyny ewentualnie z gazem lecz nie jest to konieczność.
Czy w tej cenie warto rozglądać się za tymi modelami co podałem, czy jednak nic specjalnego nie kupię, popatrzałem trochę na ogłoszenia ale jednak wolałbym poznać opinię forumowicza
Może oprócz tych samochodów polecacie jakieś inne? Najlepiej do pojemności silnika 1.8.
Jedna prośba, w tych trzech modelach mniej więcej widzicie jakie samochody mi się podobają, nie mówię że inne nie ale tylko proszę mi nie wysyłać jakiejś Skody Fabii albo czegoś podobnego. Wiem że w tym budżecie nie ma co wymagać ale jednak nie przebolał bym tego.
Z góry bardzo dziękuję