Dobry dobry, Ostatnimi razy kiedy do was pisałem doradziliście idealnie i zakupiłem pojazd Mazda 323F, który prężnie działa do teraz i jestem z niego umiarkowanie zadowolony. Jednak z biegiem czasu wychodza mankamety które zaczynają mi przeszkadzać i dlatego chciałbym zmienić pojazd na spełniaacy bardziej moje oczekiwania. Jeżeli chodzi o marke nie mam żadnej sprecyzowanej wizulanie podobają mi się Mazdy 3/6 (tutaj budżet do 20k musiałbym podciągnąc) - Grande Punto - wydaje mi się że osiągalne w tym budżecie I dalej kończa mi się pomysły... Szukam pojazdu które będzie posiadał - Klime - Elektryke - 5 drzwi - Palił do 8l pb/100 ew. myśle nad zamotowaniem gazu. Jeżeli pojazd będzie posiadał gaz pewnie będzie użytkowany na codziennej trasie Katowice-Gliwice DTŚ. - Wspomaganie Kierownicy. - Motor do 2.0 - Powyżej 2002 I to właściwie tyle . Chciałbym żebyście mi doradzili na jakie modele mógłbym zwrócic uwagę i o ewentualną późniejszą analize ogłoszeń. Jestem tez wstanie ściągnać sam jakiś pojazd z Niemiec z okolic Stuttgartu ale nei wiem czy za auto w takiej kwocie jest sens żeby się temu oddawać w 100%(oglądać ogłoszenia etc.)
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy? Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.