Pierwsze auto do 8000

19 Paź 2012, 14:29

Witam. Chciałbym kupic pierwsze autko i do konca nie wiem jakie kupic.. Myślalem o czyms typu VW golf, VW polo. Jeżeli moglibyscie doradzic jakies autka tego typu, wiadomo w miare ekonomiczne, z niedrogimi czesciami. Dodam ze jestem naprawde zielony jezeli chodzi o samochody:P Auto najlepiej jakby bylo typu hatchback, nie za małe(posiadam 5 osobowa rodzine, ktora czasem trzeba przewiesc) silnik tak do 1.5 max 100KM (nie mam zadnych znizek, swiezo po zdaniu rpawo jazdy) Licze na waszą pomoc! Dziękuje z góry:D
Pozdrawiam:)
czulki17
Nowicjusz

Auto: nie mam

19 Paź 2012, 20:52

Fiat Brava 1.2,5osób wsadzisz spokojnie i opłaty nawet nie powinny Cie zjeść.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Paź 2012, 00:20

Właśnie o bravie też myslalem, jakies inne propozycje?
Pytanie nr.2 czy w komisie warto samochód kupowac czy lepiej jednak z neta szukac?:D
czulki17
Nowicjusz

Auto: nie mam

20 Paź 2012, 08:02

To zależy,czasami w komisie znajdziesz dobre auto,szukanie w necie też różnie z tym bywa gdyż możesz trafić na handlarza.

A to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Paź 2012, 20:56

Od siebie dorzucam jeszcze Punto oraz Clio,ale Brava na pewno będzie o wiele bardziej niezawodny samochodem.
Turbopama
Początkujący

Prawo jazdy: 10 03 1996
Auto: BMW M3