Pierwsze auto do 9tys

25 Lip 2010, 22:21

aha no to na auto przeznaczę w takim razie 8-8,5k spokojnie a na dodatkowe kasa też będzie(z mojej pracy na wakacje ok3tys) myślę że budżet wystarczy na porządne autko.
Dzięki diablos za radę takiej informacji potrzebowałem:), zastanawia mnie jedno a mianowicie spalanie boję się ze 2.0 może mnie przerazić chyba że się mylę ;/
icey
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

25 Lip 2010, 22:33

Jeśli chodzi o spalanie i opinie to chyba najlepsze źródło http://www.autocentrum.pl/spalanie/opel/vectra/b.html

Ja miałem doczynienia z 2litrowym benzyniakiem tyle, że miał "podtlenek gazu" :mrgreen: i spalanie było na poziomie 13 jak sie mocniej przycisneło. A tak to 10 na lajcie gazu!
Diablos
Początkujący

Miejscowość: Jaroszowa

25 Lip 2010, 23:17

a co powiecie o 323f oraz e36 jak to jest z nimi czy jednak lepiej je sobie odpuścić ?
icey
Nowicjusz

25 Lip 2010, 23:29

E36 na pewno nie będzie najtańszym z aut w utrzymaniu, ale dobrze spełnia pozostałe Twoje wymagania.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Lip 2010, 07:24

a jak z mazda?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] kusi mnie takze civic z vteciem
icey
Nowicjusz

26 Lip 2010, 08:52

Koszty utrzymania Mazdy nie są adekwatne do tego, co ona oferuje, według mnie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak bezpiecznie podróżować z psem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Wyjeżdżając z psem na majówkę ...
    Miejski model w nowej odsłonie - Skoda Citigo
    Na wiosnę 2017 roku najmniejszy model Škody zyskuje zmodernizowany przód nadwozia oraz zmiany we wnętrzu. Nową twarz modelu buduje przeprojektowana maska, grill oraz zderzak z wbudowanymi światłami przeciwmgłowe, ...

26 Lip 2010, 18:55

im dłużej szukam tym trudnij jest mi podjąć decyzję co do konkretnego auta... jak na razie w grę wchodzi civic/golf III/polo bądź nissan Almera/Primera
icey
Nowicjusz