REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Wytłumacz mi swoją logikę.
Jak widać nie wie i staramy mu się pomóc (prócz Ciebie bo znowu masz jakiś problem ze sobą)archi4lo napisał(a):A do czego mu będzie służyło to już on najlepiej wie
Ile masz tą Cordobe to raz? Masz porównanie do innego samochodu? Pewnie nie bo to Twój pierwszy.. Prawdą jest to że auata klasy B to auat miejskie więc gdzie powinny jeździć?KleKle napisał(a):znów się z tobą nie zgodzę. Cordoba to nic innego jak klasa B a takim czymś robię po 550km/7-7.5h i nie mam wcale problemu.
Tego nawet nie skomentuje bo jak 1.9 TDI (chyba masz 110KM o ile dobrze pamiętam) ma się do 3.0 TDI..KleKle napisał(a):naprawdę bardzo ostro jechać. Nie raz ani Q7 ani A6 czy inne cuda na kiju z np 3.0tdi próbowały i tam gdzie ich kierowcy miękli moja cordoba ucierała im nosa,
Nie wytrzymuje próby czasu, wtryski, głowica itd.. Silnik kiepski, głośny, duzo pali, brak dynamiki..KleKle napisał(a):A wracając do 1.4 HDI co w nim złego?
KleKle napisał(a):Nie raz ani Q7 ani A6 czy inne cuda na kiju z np 3.0tdi próbowały i tam gdzie ich kierowcy miękli moja cordoba ucierała im nosa, czy to zakręty, ronda, czy zwykłe mijanie.