REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tych dotknięciem gazu minie 1.9 tdi tylko nikt nie jeździ jak głupi by się ścigaćKleKle napisał(a):Mondeo, pasaty, A6 wszytko to może sobie popatrzeć
KleKle napisał(a):KleKle
KleKle napisał(a):Cordobę trzeba znacznie dokładniej oglądać lecz podałeś fajna z silnikiem benzynowym 1.6 75km - silnik bajecznie prosty a przy masie tego auta spokojnie wystarcza. Jak się skusisz to nawet tanio gaz wsadzisz. Jak zawsze ja zalecę ci motorki TDI (90km - wiem powtarzam się) oraz 1.8 ale ten bez gazu to będzie po kieszeni bij
. Założyciel tematu też lepiej żeby miał proste auto, tanie w naprawach a jeśli to cordoba która przy okazji naprawdę świetnie radzi sobie w trasie to w czym masz problem?
KleKle napisał(a):po 1 ile tych stilo miałeś? wydaje mi się ze jak juz to jakies stilo pokrzywdzilo ciebie np najezdzajac na cb i dlatego tak piszesz. Ale ja wiem dla cb jest awaryjne szczególnie jak sie ufa niektorym pro niemieckim testą
KleKle napisał(a):Jak sobie radzi 1.8 wtedy ? nie wiem mi 1.6 paliło po 12.-14 l 2.0 16-18l 1.4 11-15 wiec .... (mowa o mieście)
KleKle napisał(a):chcesz poczytać co się dzieje ze wspaniałą nową technologia po 200 tyś? nawet po 150 jak tylko gwarancja się kończy. takie auto wolisz?