Pierwsze auto, niezawodny hatchback do 12 tys. [PB+LPG]

16 Sie 2014, 19:17

NA przebieg aż tak bardzo nie patrz,akurat ta która podałeś wyżej pewnie ma cofany,chociaż pisało ze auto nie było używane w zimę ( nie wiem co gorsze ), ciężko uwierzyć ze 13 letnie auto ma tylko 60 tyś przebiegu,mało realne,. Zdjęcia też niewiele mówią w sumie jest tylko jedno,ale jak masz niedaleko to pewnie że można obejrzeć. Dobry silnik pod lpg.
Ludwa10
Aktywny
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Fiat Punto, Seat Toledo II
Silnik: 1.9 TDI 110km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

16 Sie 2014, 21:08

Czyli skoro przebieg lipny to i książka serwisowa lipna, tak? Ale chyba mimo wszystko jeśli aktualne to pojadę obejrzeć.
lapa
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Wrz 2014, 12:07

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - co myślicie?
lapa
Nowicjusz

14 Wrz 2014, 12:19

Tania ale wygląda ładnie.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

15 Wrz 2014, 11:51

[link do oferty na Olx wygasł] - robiona? drzwi mają jakby inny odcień.
lapa
Nowicjusz

10 Lis 2014, 12:49

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ktoś oceni czy warto się wybrać? Cena chyba uczciwa jak za ten rocznik.
lapa
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...

10 Lis 2014, 12:54

lapa napisał(a):http://otomoto.forumsamochodowe.pl/toyota-corolla-1-4 ... 60583.html - ktoś oceni czy warto się wybrać? Cena chyba uczciwa jak za ten rocznik.

Weź VIN i xero książki serwisowej...żeby zadzwonić do DE w celu sprawdzenia autentyczności przebiegu.
Ogólnie fajne autko... silniki miewały problemy olejowe ale dużo aut objęła wymiana na gwarancji wadliwego bloku.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

10 Lis 2014, 13:02

lapa napisał(a):http://otomoto.forumsamochodowe.pl/toyota-corolla-1-4 ... 60583.html - ktoś oceni czy warto się wybrać? Cena chyba uczciwa jak za ten rocznik.

Możesz obejrzeć choć denerwujące są te zdjęcia mokrego samochodu ale możesz obejrzeć pomimo tego.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

10 Lis 2014, 13:10

Za godzinę będę miał VIN tego auta - coś jestem w stanie sprawdzić po samym numerze?
lapa
Nowicjusz

10 Lis 2014, 13:18

lapa napisał(a):Za godzinę będę miał VIN tego auta - coś jestem w stanie sprawdzić po samym numerze?

Możesz sobie sprawdzić podstawowe info kolor itp. ale poproś kogoś kto mówi po Niemiecku żeby zadzwonił do ASO i zapytał. Ewentualnie jak miałbyś konkretny namiar to możesz skrobnąć maila.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe