Pierwsze auto - nowe Propozycje ?

30 Wrz 2018, 19:34

Jak pogadasz ze sprzedawcą, to zrobi adnotację w umowie, że cena ostateczna będzie przekalkulowana po ogłoszeniu wyprzedaży rocznika.
Eilchner
Początkujący

30 Wrz 2018, 20:00

Robi się takie rzeczy bo pierwsze słysze :D Pewnie nie zbyt chętnie zrobi czy raczej nie powinno być problemu ?? :?:
Belaciao
Nowicjusz

30 Wrz 2018, 20:01

Robi? Sam zaproponował jak powiedziałem, że wstrzymam się z decyzją do wyprzedaży :D
Eilchner
Początkujący

30 Wrz 2018, 20:34

Nawet nie wiedziałem :D nawet z 5 tys rabatu to by było spoko :D to może tak go podejdę :D To nowe renault clio nawet całkiem sie prezentuje wizualnie ale no parametry trochę lichawe :(
Belaciao
Nowicjusz

30 Wrz 2018, 20:38

Na Golfa nawet w konfiguratorze dostajesz ok. 10 tyś rabatu na ostatniej stronie. Do tego dostałem 5% rabatu od sprzedawcy + ta rekalkulacja przy wyprzedaży.
Powodzenia w negocjacjach ;)
Eilchner
Początkujący

30 Wrz 2018, 21:05

Dzięki ! leci okejka !
Belaciao
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak Lexus zwiększa bezpieczeństwo na drogach?
    Nowoczesne systemy multimedialne, klimatyzacja schładzająca wnętrze w sekundy czy ciekawy design sprawiają, że kochamy nowoczesne samochody, ale to niespotykany dotąd poziom oferowanego przez auta bezpieczeństwa imponuje ...

30 Wrz 2018, 22:21

Kwestia np tego czy taka yariska co się najlepiej ponoć sprzedaje itd Czy będą na nią duże rabaty w wyprzedaży i czy w ogóle :D
Belaciao
Nowicjusz

14 Paź 2018, 21:28

Witam a może Ford Fiesta ??? bądz Corsa ??? Co panowie sądzicie na ten temat ?? Jak one wypadają vs Yaris ? :wink:
fedor1921
Początkujący