Pierwsze auto, proszę o pomoc w wyborze

26 Sie 2008, 17:08

Dzieki za wasze komentarze :)
To jest zdecydowanie przesliczny samochodzik i w sumie chyba macie racje i tak go kupie bez wzgledu na wszystko :P

Znalazlam ciekawą ofertę: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Moze kolor nie do konca mi pasuje, ale cena jak najbardziej za ten rocznik z takim przebiegiem i takim silnikiem.. :twisted: nie widze tylko wzmainki o klimatyzacji.. no ale okaze, bo jadę go dziś oglądąć :)
A wy jak oceniacie ten konkretny egzemplarz?
roxa
Nowicjusz

26 Sie 2008, 17:53

Widać, że będzie atrakcyjny dla Ciebie, o klimie nikt by w ogłoszeniu raczej nie zapomniał, więc pewnie jej po prostu nie ma. Do przebiegu można dodać 100tys spokojnie, ale jak jest wszystko serwisowane w ASO i udokumentowane to może faktycznie... Tak czy inaczej samochód prawie stał przez te lata... a to dziwne.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Sie 2008, 20:52

Wiesz jako jedyne auto w rodzinie takie auto nie ma racji bytu, więc jako weekendowe to taki przebieg jest realny. Auto za takie pieniądze sprawdził bym na stacji serwisowej. Nie jestem pewien ale klima była chyba standardem ale moge się mylić.
kociub
Początkujący

26 Sie 2008, 23:30

Byłam, widziałam, jest super :)
Jadę jeszcze jutro na stację diagnostyczną i jeśli tam będzie wszytsko OK to kupuje to auto.. :D na wszystko są dokumenty, i wdać że jest zadbane i mało jeżdżone.. nie powaliło mnie wnętrze no i brak klimy.. ale za to wiatr we włosach.. bezcenne 8) :D
roxa
Nowicjusz

27 Sie 2008, 01:28

Zrezygnować z klimy na rzecz takiego przebiegu to nie problem, troszkę szkoda. że nie ma skóry, ale poza tym wygląda ok. Jak wrócisz to chwal się co i jak.Pierwsze auto, proszę o pomoc w wyborze
Ostatnio edytowany przez kociub, 09 Wrz 2011, 15:53, edytowano w sumie 1 raz
kociub
Początkujący

27 Sie 2008, 13:52

no napisz napisz , mnie też to zaciekawiło , chociaż bym się w takie wozy nie mieszał , ale to tylko moje zdanie :)
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Chroń środowisko! Nie wylewaj olejów gdzie bądź!
    Natknąłem się na artykuł który przedstawia kilka negatywnych aspektów wylewania olei gdzie popadnie. Wiadomo każdy z nich korzysta, ale nie każdy wie co z nimi potem robić. "Wiele ludzi, przede wszystkim właściciele ...

28 Sie 2008, 09:33

ehhh.. :) nie było sie do czego przyczepić! Wszystkie badania wyszły rewelacyjnie, wszystko sprawne bez zarzutu w idealnej normie..
Jedynie czeka mnie wymiana kloców hamulcowych na zime oraz 2 tylnych opon letnich w przyszłym sezonie (wiecie ile takie imprezy moga mnie kosztowac?) a poza tym wszystko super :D
No wiec zaliczka juz wpłacona.. kwestia realizacji kredytu i juz za 10dni bede nim śmigać :D
roxa
Nowicjusz

28 Sie 2008, 10:22

No to nic tylko powodzenia na drodze :)
kociub
Początkujący

28 Sie 2008, 11:14

Przyda się :)

Mam nadzieje że było warto, okaże sie z czasem :D
roxa
Nowicjusz