REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Michalik napisał(a):Gdzie mam zginać na miejscu w korku jadąc 30 km/h z pracy i do pracy?
może zaz 1k nie wymienisz połowy Astry, ale olej i gumki to lekka przesada, bo zrobisz wiele więcej.Michalik napisał(a): w przypadku Seicento przy 1000 zł wymieniamy pół auta, w przypadku np Astry, Golfa to tak na prawdę serwis olejowy i kilka gumek w zawieszeniu
a to ciekawe, bo z Twoich wywodów wynika, że wolisz w awaryjnym aucie wykonać 20 napraw za 50zł, niż wymienić coś raz za kilka stów i mieć spokój, gdzie nie liczysz zapewne straconego czasu na jazdę po mechanikach, tłuczenie się do pracy autobusem/tramwajem. No ekonomia pełnym ryjemMichalik napisał(a):ja po prostu umiem liczyć
Tak sobie patrzę na katalogi cen części i jakoś nie widzę aby było tak tanio w stosunku do innych porównywalnych normalnych aut. Sei się kończy więc będzie mały pobyt na nowe części to i one będą drogie. Chyba że gdzieś jaki rzemiocha klepnie tani badziew i zamiast raz wymienić , wymienimy dwa razy.Michalik napisał(a):właśnie o tej taniości mówię, że za 50 zł coś mogę naprawić a nie tylko zatankować.
mike napisał(a):Zasadniczo nie ma co ciągnąć tematu, bo na samym początku przyszedłeś z wyrobionym własnym zdaniem i podjętą decyzją
yeti65 napisał(a): nie napisał postu z prośbą o doradztwo w wyborze auta, tylko prosił o ocenę ogłoszeń
Barol napisał(a):no nie wiem według mnie też uparł się tylko na SC..