Witam Mam pytanko do osób które się znają na utach i wieloma już jeździło czyli do Was drodzy forumowicze Chodzi mi o Mazde 6,Seat Leon,Co radzicie kupić? cena do 14tys żeby miało lekkiego kopa żeby nie zamulał
Ciężko porównać, bo to dwa różne segmenty. Jeśli nie jeździsz dużo w trasie i raczej sam to Leon styknie. Mazda to bardziej komfortowe auto, pakowne, imo całkiem fajnie wykonane wewnątrz. No tylko ta blacha
jezeli mowisz o mazda 6 I to fajny samochod ma fajne silniki diesla jak i beznzyne. Sam jezdze 2.0 diesel i naprawde duzy plus dla samochodu. Jezeli chodzi o blache to faktycznie spod starsznie gnije , konserwacja spodu tylko to ratuje. Blacha z góry jak u mnie to głownie odpryski z autostrady a reszta w miare czysto tyle ze jak kupowac to po 2005 czyli po lifcie poprzednie wersje przed liftowe troche lipa.
Mazda5 bardziej elegancka, praktyczna i bezpieczna Mazda5 to model, który wprowadził przesuwane drzwi boczne do świata minivanów. Dostępny w trzech nowych kolorach karoserii – czerwonym Zeal Red, czarnym Jet Black i szarym Meteor Grey. Wnętrze samochodu ...
Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka? Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.