Pierwsze auto :)

26 Sie 2017, 16:25

Witam, co polecalibyście na pierwszy samochód dla dziewczyny? Myślałam o czymś do 10000 zł, jednak mogę tę kwotę nieznacznie przekroczyć. Interesują mnie hatchback'i, coupe, rozważam też sedany. Silnik od 1,4 w górę, jednak wolałabym 1,6. Benzyna, nie chcę go przerabiać na gaz, ale jeśli byłby on fabryczny to ok. Wolę coś większego niż tico i przede wszystkim ładniejszego :) Myślałam o mini, toyocie corolli/celice, oplu corsie, może ibiza. A, najlepiej cztero- lub pięciodrzwiowe. Przyda mi się pomoc, więc liczę na jakieś podpowiedzi co do modeli i roczników.
Ostatnio edytowany przez suseus, 27 Sie 2017, 13:33, edytowano w sumie 1 raz
suseus
Obserwowany

Auto: nie mam

26 Sie 2017, 16:32

Może wspomniana dzisiaj Honda Civic VI 1.4 lub 1.5? Wersja trzydrzwiowa to wg mnie fajna opcja dla dziewczyny, zwinne, zgrabne, ładne autko.
hondziarz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 8
Auto: honda

26 Sie 2017, 18:16

Skąd jesteś?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...