Witam, postanowiłem załozyc temat poniewaz mam do was kilka pytan, otoz od ostaniej stłuczki moich rodzicow mineło kilka lat i przyszedł czas na nastepne, a moje pierwsze auto. Z racji ze moim rodzicom samochod nie jest juz potrzebny ja bede go głownie uzytkował i do przeznaczenia na samochod mam 30 tys. z czego przynajmniej 5 tys chce wydac na dobre w miare nagłosnienie( stety-niestety jestem akustykiem i jestem uzalezniony od muzyki
![Wink ;)]()
) takze zostaje 25 razem z opłatami ! chyba ze w samochodzie juz bedzie jakis przyzwoity zestaw. Przechodzac do sedna sprawy, na poczatku wspominałem ze od dawna nie mielismy samochodu takze jestem troche do tyłu i praktycznie w ogole nei wiem jak to jest z ubezpieczeniami, auto casco i etc. Ja juz praktycznie byłem zdecytowany na audi a6 avant 2001 rocznik nagłosnienie bose takze 5 tys mogło pojsc w samochodz badz rejestracje, no ale informujac o tym rodzicow mama powiedziała ze a6 nigdy bo sa za duze opłaty i nie utrzymamy tego auta... I teraz moje pytanie pierwsze co skłąda sie na te opłaty i ile by wyniosły majac audi a6 2001r 2,5 tdi 180 KM. wiem moze to banalne pytanie i wystarczyłoby zapytac rodzicow, ale nie mam z nimi najlepszego kontaktu. I drugie pytanie jesli nie ten samochod i opłaty faktycznie by mnei zjadły to co myslicie do 30k. jedyny warunek to musi byc wygodne! no i ładne. od razu mowie ze zadne bmx i mercedes, golf takze odpada. Czekam na odpowiedzi i propozycje/ Pozdrawiam Adam.
Dodam jeszcze ze chodziło mi o ten samochod
[link do oferty na Allegro wygasł]
aha i silnik max 2,5 lira.