Takie volvo to fajny i wygodny samochód ale wszelkie naprawy są drogie do tego spore spalanie. W tej cenie szukaj Vectry B lub Laguny 1. Ewentualnie Ford Mondeo mk2.
Dobra znalazłem 3 takie ok. [link do oferty na Olx wygasł] - treść wskazywałaby na handlarza. Przebieg też wydaje się być niski. [link do oferty na Olx wygasł] - brak zdjęć silnika i chyba rdza wyłazi [link do oferty na Olx wygasł] wygląda najlepiej.
1.Za tyle to rocznik 97 będzie. Poza tym auto z Radomia. 2.Tutaj cena okej, brakuje emblematu na tylnej klapie- dopytaj czemu. Tym możez się zainteresować. 3.Te też może być okej choć cena powinna być wyższa z racji tego że to ostatni rocznik. Najbardziej zainteresuj się samochodem z linu 2
Jest jeszcze takie, ale raz że z Radomia (jesteś z tych okolic? ja też im nie ufam) no i ten silnik, będzie dużo palił Ale wnętrze na prawdę wygląda bdb. [link do oferty na Olx wygasł]
BMW Vision ConnectedDrive 2011 Majestatyczny koncept nadaje formę najnowocześniejszym technologiom oraz nowatorskim pomysłom, natomiast jego głównym zadaniem jest inteligentne zintegrowanie kierowcy, pojazdu i świata zewnętrznego. Wszystko to znajduje ...
Strefa zamieszkania i ograniczenie do 30km/h - bezpieczniej? Badania przeprowadzone w Holandii pokazały, że zamiana obszaru zabudowanego, w którym obowiązuje limit prędkości do 50 km/h na strefę zamieszkania (30 km/h) zmniejsza liczbę wypadków średnio o 25%. Niezbędne ...
To nawet dobrze bo (hipotetycznie) gdybym kupił tego z 2.5l silnikiem to mógłbym też samemu założyć gaz i mieć pewność co do instalacji. A ile taka instalacja może kosztować?
To Mondeo miałem wrzucić wcześniej ale nie było gazu więc odpuściłem. Nie jestem z Radomia ale tam kupując auto od handlarza zawsze są problemy. Tego można obejrzeć, cena wydaje się być dobra jak na 2.5 v6. Gdybyś miał dołożyć to miałbym Mk2 z klubu 2.5 v6 z gazem za 8.5k
Nie musisz się zastanawiać, już nieaktualne bo linku nigdzie nie ma. Możliwe że się sprzedał. Mam jedynie Cougara ale musisz się zalogować na MKP bo dla innych tak tanio nie będzie. 8.5k 2.5 v6 z LPG http://mondeoklubpolska.pl/showthread.p ... 2-5-V6-LPG
A jak się ma sprawa z częściami i awaryjnością Cougarów? I czy sam fakt iż auto jest z klubu sprawia że jest to pewny samochód czy po prostu znasz sprzedawcę i możesz go polecić?
Zaloguj się w klubie i popytaj forumowiczów. Poza tym napisz do Barola, jest z Jaworzna więc może podksoczy obejrzeć Cougara. Auto nie jest awaryjne, trochę części pasuje od Mondeo Mk2.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.