11 Kwi 2008, 21:21
Spoko;]
czekaj o Volvo pisałem gdzieś o mam;]
Dobry komfort na długie trasy. Po przejechaniu 1500 km nie trzeba następnego dnia odpoczywać. Doskonałe trzymanie się drogi na zakrętach (auto jest troszkę niższe od innych w tej klasie). Zawieszenie nadaje się równie dobrze na dalekie trasy jak i do szybkiej jazdy po krętych drogach.
Świetne auto dla tych, którzy chcą się komfortowo przemieszczać na dalekich trasach. Cichy, mocny, w miarę ekonomiczny i ciągle trzyma linię. W środku bardzo wygodny, wykonany dobrze i z dobrych materiałów. Dla młodej polskiej rodziny sam raz Nie jest ideałem pod względem awaryjności, ale mimo wszystko go lubię.
O Galancie:
Doskonałe auto, w szczególności bardzo dynamiczny i oszczędny silnik, bogate wyposażenie. Zresztą ten sam silnik do dziasiaj znajduje zastosowanie w najnowszych modelach, np. Outlander. Lakiery perła z produkcji Japońskiej wyśmienite, bo to jeszcze nie były lakiery wodne.
Jesli ktos szuka dobrze wyposazonego i MOCNEGO auta, ktore ie spali chorych ilosci paliwa to nic innego w tej cenie nie znajdziesz