Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Gumball 3000 w Polsce Powoli, nawet bardzo powoli zbliża się Lato, a wraz z nim emocje związane wydarzeniami Elite Circle. Na dobry początek w maju, planujemy krótkie "przed Rage’owe spotkanie", a że wypada w tym samym czasie co odwiedziny ...
Bo stąd gdzie pochodzę jest ich pełno w LPG chodzą za 1500 zł i zawsze są tak dorżnięte jak civic y i jeżdżą nimi dresy a szkoda bo to piękne auta. No wiem wiem ale astry też strasznie korodują mogę od ciotki kupić w dobrym stanie ale jest w benzynie a więc odpada bo nie wyrobię się z tankowaniem.
u mnie też pełno takich na osiedlu, a w środku ludzie mający się za mistrzów kierownicy... Dorzucić do tego można właścicieli Audi i VW zdecydowanie bardziej niż Opla
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.