Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Toyota na targach w Genewie Salon Samochodowy w Genewie pokazał, że najbliższe kilkanaście miesięcy zapowiada się w Toyocie ekscytująco. Już w czerwcu w salonach pojawi się jeszcze ładniejsze AYGO, przyszłoroczny Auris będzie miał dwa napędy hybrydowe ...
Bo stąd gdzie pochodzę jest ich pełno w LPG chodzą za 1500 zł i zawsze są tak dorżnięte jak civic y i jeżdżą nimi dresy a szkoda bo to piękne auta. No wiem wiem ale astry też strasznie korodują mogę od ciotki kupić w dobrym stanie ale jest w benzynie a więc odpada bo nie wyrobię się z tankowaniem.
u mnie też pełno takich na osiedlu, a w środku ludzie mający się za mistrzów kierownicy... Dorzucić do tego można właścicieli Audi i VW zdecydowanie bardziej niż Opla
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.