Witam. Budżet: 6 tys Województwo: Łódzkie +/- 75 km Użytkowanie: 80% poniżej 10 km (rzadko trasa) Wymagania: klima, silnik nie większy niż 2.0,
Rozglądałem się za audi 80 lecz trudno o dobry egzemplarz , za tą kwotę można polować na a4? Auto powinno być 5 drzwiowe no i nie za drogie w utrzymaniu ani naprawach. Jestem młody ale nie "gniewny" A drugie pytanko mmą, czy lepiej kupić jakiś starszy większy samochód czy może za tą kwotę jakieś punto z 2000 r +?(punto tez mnie interesuje ale tylko 1.2 16v)
Za 6k kupisz już spokojnie A4 ale szukaj 1.8 Ja bym postawił na coś pomiędzy Puntem a A4. A3, Golf, Astra, Focus, Civic, E11, 323F, Octavia VAG-i z 1.8/2.0 Astra 1.6 8v, 1.8 16v Focus 1,6/1.8 E11 1.4-1.6
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Automatyczny system wzywania pomocy po wypadku Toyota, Lexus i Honda biorą udział w pilotażowym programie w Japonii, którego zadaniem jest automatyczne wezwanie pomocy, kiedy dochodzi do wypadku. Nowością w stosunku do tego rodzaju systemów działających w różnych częściach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.