Chciałbym po dłuższej przerwie ponownie odświeżyć ten temat, ale nie wiem czy moge od tak czy trzeba gdzieś pisac prosbe o odswiezenie tematu ( najwyżej dostane ostrzezenie) Sprawa może wydawac sie śmieszna, ale nadal stoje w kropce nad wyborem samochodu, byłem już na kilkunastu oględzinach u różnych osób i to nie takie łatwe jak mi sie wydawało, ale do rzeczy znalazłem kilka ogłoszen, ktore mnie zaciekawiły ale wole spytać ludzi znajacych sie na rzeczy, moj budzet zwiekszyl sie o jakies 2 tys, więc móglbym tera kupić coś za 3-3.5k a reszte na naprawy i wymiane jakis pierdól przeznaczyc, tutaj linki do tych ogloszen
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł] ( te 3 z mojego miasta Srebrny golf jest od handlarza, nissan ma dziure w progu ale mysle ze 2-3 stowki by mi blacharz to zrobil, zielony golf podoba mi sie, jezdzilem nim jest zadbany, oplaty zrobione i ogolnie stan zewnetrzy i wewnetrzy jest dobry, goscia znam zniżyl by mi cene tak do 3.1-3.2k ale nie wiem co wy o nim powiecie
[link do Sprzedajemy wygasł] ( tutaj galeria zdjec tej audi
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/b4/6961388/4) blisko mojego miasta chciałem ja obejrzec, warto?
[link do Sprzedajemy wygasł][link do Sprzedajemy wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( oglądałem, jedyny minus to schodzacy klar i lekkie pukanie z tego co mowil to pompa wspomagania, silnik odradzany przez wiekszoc, ale na poczatek by wystarczylo, do zwyklej jazdy
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł] golf jak nowy, ale sprzedawca jak narazie milczy. Dodam, że juz mi obojętne czy to bedzie 3 czy 4/5 drzwiowy, byłbym wdzieczny jakby któs mógl sie wypowiedziec, ktory/e byłyby godne uwagi