Na C4 zjadłem zęby, więc mogę coś Ci napisać.
Internetowi znawcy piszą, że pancerne och i ach, może i tak, ale części są drogie !
To nie jest Opel.
Blacha:
Każdej gniją błotniki przednie, bo jest tam gąbka jak w C5, każdej leci prawy bok maski. Czasami doły drzwi jak zaniedba się gumowo-metalowe listwy.
Trzeba się zająć tylnymi podłużnicami, oraz spodem klapy bagażnika, głównie tam gdzie są lampki tablicy rejestracyjnej. Dach pancerny
![Razz :P]()
Licz się z wymianą pompki centralnego zamka, albo długim szukaniem nieszczelności.
Licz się z wymianą nagrzewnicy, wejdź na
forum Audic4 i zobacz jakie to przejścia, ja zabieram się za to ze 2 lata, bo mi się odechciewa jak sobie pomyśle, a mechanikowi nie oddam bo poupie!@@#a polowe plastików.
Nastaw się też na lutowanie panelu sterowania klimatyzacją i rozbieraniem silniczków sterowania klapami.
Hamulce są w tym aucie słabe, światła też, komfort na początku wydaje się duży, ale przejedź się wielowahaczem to wyśmiejesz to auto.
Głośniki w drzwiach mają 10cm..... Tylne mają swój wzmacniacz, ale zawieszenia są w większości sparciałe.
Miejsca dużo, z przodu i z tyłu.
To chyba tyle, jak coś to pytaj. Kup lepiej zadbane B5 po lifcie
![Wink ;)]()
W tym egz. z linku jest silnik ACK, taki jak w B5 i C5, tu jak się coś sypnie to kupisz drugie za cenę naprawy.