REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szpilka86 napisał(a):części nie są już tak drogie
szpilka86 napisał(a):wynalazki sprzeda potem na złom
szpilka86 napisał(a):W galancie przednie 600, tylne 900, rzeczywiście darmocha.
Ossy napisał(a):Ta C180-ka wygląda znośnie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ossy napisał(a):Szukaj po prostu zadbanego auta w okolicy. Jeśli zobaczysz ładne C180/Leganzę na zdjęciach na drugim końcu polski, po czym pojedziesz tam i okaże się, że to szrot to stracisz kilkaset złotych i dużo włosów na głowie. Uzbrój się w cierpliwość i przeglądaj codziennie OLX i moto.allegro.
galakty napisał(a):Niestety ale masz taki budżet i wymagania, że prędko auta nie znajdziesz.
Wchodź codziennie szukaj, jak coś się trafi przyzwoitego od razu dzwoń i jedź. Inaczej nie kupisz nic zadbanego, bo w Polsce zadbane auta schodzą nawet już tego samego dnia.
Pomijam niską podaż takich aut, na które patrzysz.
mike napisał(a):Jeszcze jedno auto przyszło mi do głowy, nie wiem czy ktoś tutaj o nim pisał -Mitsubishi Galant. Wprawdzie też ma problemy z blacharką, ale nie aż takie jak w202. Mechanicznie ok, nie jest zbyt awaryjny, praktycznie każdy silnik godny polecenia (z wyjątkiem 2.4 GDI)
szpilka86 napisał(a):Ja od kilku znajomych słyszałem, że popłynęli z tym autem.
Ja bym radził autorowi szukać w202 jak już się uparł, znajdzie ładnego.
Albo A4 B5. Nie gnije, części nie są już tak drogie. Zawsze to odsprzeda, a wynalazki sprzeda potem na złom. Albo już to A6 C4.
Barol napisał(a):szpilka86 napisał(a):części nie są już tak drogie
no zwłaszcza wymiana zawieszenia z częściami
szpilka86 napisał(a):wynalazki sprzeda potem na złom
oj zdziwiłbyś się![]()
Pod uwagę możesz wziąść jeszcze BMW E34/E36 (w tym budżecie znajdziesz ciekawy egzemplarz) czy Rovera 75 tylko tutaj 7k to takie minimum.
szpilka86 napisał(a):W galancie przednie 600, tylne 900, rzeczywiście darmocha.
Ja przekroczyłem 300 000 km w swoim, wszystko mam fabryczne...
Co do złomu, u mnie w okolicy jest kilka autozłomów.
A4 B5 nie ma ani jednego, chyba, że mocno rozbity, japońskich i francuskich pierdziawek pełno, z niemieckich tylko Ople.
Więc nie wciskaj mi kitu.
nieprawda. Zaryzykuję stwierdzenie, że będzie najtaniej z powyższych propozycji. Możesz uderzyć na Priv do użytkownika kirin88, który bardzo dobrze zna modele tej markiMartwy napisał(a):Rover 75 jak wyżej, wygląda na bardzo drogie w eksploatacji. A autko urywa dupę razem z klejnotami pod każdym aspektem wizualnym. Od zawsze je chciałem. Odkąd zagrałem w the gateway na ps2 Ale tu to nawet nie mam nadziei że je kupie,
na 100% mega drogie w utrzymaniu.