Jak w temacie, planuje pod koniec roku kupić swoje pierwsze wymarzone auto
koniecznie z automatyczną skrzynią biegów (manual mnie kompletnie nie interesuje, także automat albo nic)
5 osobowe w miare bezpieczne i komfortowe. Mam 21 lat i prawo jazdy od stycznia tego roku. Interesuje mnie 2 litrowy silnik minimum jako że to automat.
Budżet=7000zł MAXRejon=Cały śląsk ew bytom do 50km
Użytkowanie = dojazdy do pracy, trasy do 300km np na wieś do rodziny tu na wakacje. Także powiedzmy na średnie dystanse.. Własne potrzeby=5 drzwiowy z automatem.Wszyscy polecają bmw e36, mercedesa c180 w202 esprit (który mi się marzy btw) czy opla omege 2.6v6 ciekawią mnie wasze propozycje i co myślicie na temat w/w aut. Zarejestrowałem się tutaj głównie z tego powodu.
Zarzucę kilkoma linkami choć nie oczekuje by ktoś to oglądał i oceniał tym bardziej że to przykładowe ogłoszenia modeli którymi też jestem zainteresowany.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mercedes w210 raczej mina w tej cenie, popularny wśród taksówkarzy.
[link do oferty na Olx wygasł] Volvo s80
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Audi a6
[link do oferty na Olx wygasł] e36 (chyba jedyny wyjątek jeśli chodzi o wymóg auta z 5 osobowego)
Czekam na wasze propozycje i być może opinie na temat w/w aut tym bardziej bmw e36 opel omega b i mercedes klasy c 180 w 202 esprit.
No i jak to będzie wyglądać w tym budżecie mniej więcej. Z góry dziękuje za ewentualną pomoc
![OK :ok:]()