Pierwsze auto z LPG do 8000 zł

18 Sie 2016, 23:39

Witam. Szukam fajnego autka na dojazdy do szkoły. Codziennie będzie robione około 70 km ( dni robocze ), rozglądałem się za audi a3 z instalacjami nie starszymi niż 5-6 lat. Myślicie,że będzie to dobry wybór? Silnik najlepiej 1.8 125KM. Ogólnie za bardzo nie znam się, więc bede jechać z mechanikiem oglądać. Jak ktoś ma czas może pomóc coś znaleźć z okolic śląska ( jak będzie " okazja " to moge zajechać dalej ) Z góry dzięki za pomoc. Znalazłem takie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł], ale instalacja ma już 9 lat, i ten niski przebieg...co myślicie?

* oczywiście jestem otwarty na inne marki i modele ( ważniejszy jest stan w tym przedziale cenowym podobno niż sama marka )
szymekkpl44
Nowicjusz

Auto: Nie mam

19 Sie 2016, 15:52

Coś za ładnie wygląda jak na auto sprowadzone z Włoch :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fabryka opon Michelin w Olsztynie
    Fabryka opon w Olsztynie jest jednym z największych zakładów produkcyjnych Michelin na świecie. Michelin Polska SA zatrudnia ponad 4 tysiące osób i jest największym pracodawcą na Warmii i Mazurach (zleca też prace wielu lokalnym ...
    Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
    Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...