21 Lut 2012, 22:34
Ktoś wstawił hyundai 2.7... DO 110KM!!! Sam jestem bliski kupna A3 i polecam bo siedzę w temacie A trójek od kilku miesięcy. Powiem tak, jak dla mnie świetne samochody masz 1.6 101KM i 1.8 125KM (chociaż te są ciężko dostępne, mało ich jest, ja taki upolowałem. 1.6 jest sporo i dużo tańsze). Tam na górze mają racje, dużo jest z eksportu badziewia i trzeba uważnie obserwować, najlepiej z fachowcem oglądać autka. Chociaż w 15k z rocznika około 98-99 znajdziesz ładną. Golf IV i Leon i A3 to jest ten sam samochód wychodzący w innych markach. Golfy są tańsze, to jest plus, chociaż mnie się nie podobają. Leon też ładne autko, chociaż one zaczęły wychodzić podajże w 1999r. więc nie ma dużego wyboru w takich kwotach.
Mój brat jeździ Civic z 2000r. też ją sporo użytkowałem, autko naprawdę fajne, mało awaryjne, polecam, Tylko nie z silnikiem 1.4 90KM. Według mnie, ma za mało mocy. Lepiej kupować bez gazu i samemu zagazować. Koszt do Audi to około 2800zł (np. firmy STAG, najlepszej praktycznie, nie warto oszczędzać na instalacji LPG, ponieważ później zwrócisz resztę na naprawach)