REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
WITAJ JEŚLI CHODZI O SPALANIE TO NIELICZ NA MAŁE BO OD TEGO SĄ INNE SILNIKI/TDI/ALE JEŚLI JUŻ BENZYNKA TO SZUKAJ RACZEJ SUBARU JMPREZA /2.0 116KM , TOYOTA CARINA 1.6 ,STARSZ HONDA PRELUDE OK.95/94 - TE BENZYNKI JESZCZE MAJĄ JAKIEŚ SZANSE NA WMIARE SOLIDNE SILNIKImichal9017 napisał(a):Szukam auta tak za 6-7 tysi. Ma to być moje pierwsze auto na które długo zbierałem. Zastanawiałem się nad Renault Megane w wersjach coupe lub hatchback, również przez myśl przeszła mi Mazda 323c jak i Alfa Romeo 146 16v TS (tu wystraszyła mnie troszke awaryjność rozrządu i duże spalanie). Nie ukrywam, że ważne jest dla mnie aby autko miało elektrycznie sterowane szyby no i zdała by się klima(choć nie jest obowiązkowa). Lubie autka których wnętrze jak i ogólna budowa jest miła dla oka. Możecie mi coś poradzić. Tzn co sądzicie o tych autach które wypisałem i jakie moglibyście mi polecić. Z góry dziękuję za pomoc
michal9017 napisał(a):silnik nie może mieć zbyt dużej pojemności bo opłaty dla tych co niedawno dostali prawko są zabójcze a nie mówiąc już o ubezpieczeniu