REKLAMA
bonifacy napisał(a):Ta łańcuch Pasek panowie . Po zakupie pakiet startowy mile widziany
Łańcuch panie Mądralo:
https://dixi-car.pl/pytanie-astra-ii-rozrzad.htm
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bonifacy napisał(a):Ta łańcuch Pasek panowie . Po zakupie pakiet startowy mile widziany
no fest lepiej - pierwszy to target młodocianych sportowców, a drugi - wół roboczyKao napisał(a):Dlatego piszę o Seatach i Skodach
tiaaaa....... każdy z was ma znajomego lub kilku którzy zakupili stare poczciwe Vagi i nawet maski nie otwierają, znam kupę ludzi którzy jeżdzą vagami i tylko mały % miał jakieś niemiłe przygody z tymi autami. Przypadek?Pionek napisał(a):VW i nim taka skoda czy seat pojeździ musi być sporo w nią włożone.
niestety nie prowadzę statystyk, ale nie zmienia to faktu, że polecanie komuś, kto aż tak boi się, że zostanie oszukany aut, które stanowią na rynku target specyficznej grupy klienteli (oraz ich dotychczasowych użytkowników), jest bardzo... "odważne". Nie ma sprawy, jeśli to będzie auto od 1 właściciela w typie przysłowiowego działkowca, takie jak podlinkował Barol, jednak takich aut jest bardzo mało.Kao napisał(a):Mike a w dziale ''jakie auto kupić'' co pada częściej Golf i A3 czy Ibiza/Leon Fabia/ Octavia?
Raziel11 napisał(a):Psuja sie nowe auta z salonu a tu dywagacje ile pozyje jeszcze 15 letni alternator...
Hala napisał(a):Ok tylko właśnie amortyzatory czy klocki to dla mnie jasna sprawa, olej też trzeba wymienić czy rozrząd na pasku, ale już wolałbym nie reanimować auta pt jakieś wentylatory które nie działają, czujniki, rozruszniki, immobilisery, jakieś przekaźniki pompy itd..
Na to nie ma reguly, jak trafiszHala napisał(a):Przy aucie za np 40 tys takie usterki są wyjątkiem i rzadkością a nowy w salonie ma gwarancję, przy takim za 10 tys no myślę że to standard dlatego pytanie czy da radę kupić coś co nie będzie skarbonką albo małym dzieckiem w które trzeba łożyć.
To pozostaje przeznaczenie tych 10tys na wynajem dlugoterminowy auta albo komunikacja miejscka nawet 2-3 latka Ci nie polece bo sa tak naszpikowane elektronika ze jakakolwiek usterka to kilka stowek w warsztacieHala napisał(a):Ja chce auto które kupię, zrobie np jakiś wydech, akumulator kupię, olej, rozrząd i będę śmigał a nie auto do utrzymywania warsztatów, tak najogólniej rzec ujmując