Pierwsze auto za powiedzmy 3000-7000zl

20 Lut 2010, 17:34

barol91 napisał(a):Tak i całą bude odrazu i podzespoły :roll: ja mam tylko pytanie czy miałeś kiedyś 306 bo znając życie nie.

Do mnie te pytanie? Jeżeli tak, to zwracaj się po nicku. Wtedy nie będzie wątpliwości. Co do pytania to nie miałem, ale co to ma do rzeczy? Ja pisałem o Megance a nie o 306 -.-
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock

20 Lut 2010, 18:15

ja się domyśliłem ze klakier pisze o megan :roll:
ale nic nie chciałem mówić :neutral:
janow4
Początkujący

Miejscowość: mława

21 Lut 2010, 14:28

Dlaczego kolego rezygnujesz z tej złotej Almery z lpg..?
Oczywiście są na niej ślady użytkowania i "damskiego parkowania" ale ja bym nie odrzucił tak od razu tej oferty. Oczywiście Barola Almera (ta niemieckich blachach) też warta zainteresowania.
Co do 306- to myślę,że walorem tego auta jest jednak nienajgorsza jakośc,a przy tym niewygórowana cena przy odsprzedaży.Minusem może byc jedynie ewentualne zużycie danego egzemplarza oraz nie najnowocześniejszy wygląd. Nie przeszkadza to jednak w miarę tanio jedzic i naprawiac tego autka. Oczywiście kluczowym elementem którym trzeba się kierowac przy oględzinach 306-tki ,jest stan tylnego zawieszenia,bo zużycie tylnej belki (częste) to jakieś 1500 zł "w plecy".
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

21 Lut 2010, 20:26

Zgadza sie, tylnia belka to zmora francuzów. TA Almera na zdjeciach wyglada bardzo fajnie,tylko szkoda że ma LPG...
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

21 Lut 2010, 22:40

Czemu szkoda, że ma LPG? Taniej jeździć można.
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowe Mitsubishi L200
    Pojazd za kierownicą którego ściga się w tym roku załoga Adam Małysz/Rafał Marton został przygotowany przez zespół fabryczny Mitsubishi Ralliart w klasie T1.1 - samochody prototypowe napędzane silnikiem benzynowym. ...