Pierwsze Rodzinne Autko 11-13tyś

14 Maj 2013, 15:18

Witam
Stanąłem przez problemem zakupu swojego pierwszego auta. Dotychczasowy którym jeżdżę to Megane I dostałem w spadku po rodzicach ;) Natomiast założyłem rodzinę i teraz chcę kupić samemu jakieś Autko, bo aktualne jest strasznie przeżarte przez rdzę i nie przejdzie już Badania technicznego a ładowanie pieniędzy nie ma sensu. Wymagania żony to fajna deska rozielcza ( dużo przycisków hahaha, ekranik ), klima. - i to dość istotne warunki z jej strony. 8)
Moje to przestronny( dużo bagaży) , duży komfort jazdy( długie trasy), Spalanie średnie, Pojemność do 2,0 ( z uwagi na opłaty) dowolny rodzaj paliwa, Elektryka wiadomo, Nie drogi w naprawach ponieważ już widzę po megance co się działo ;(. Mocno zastanawiałem się nad Mazdą 6 strasznie mi się spodobała ale wiem że w tych pieniądzach nic dobrego nie dostanę ale drugą opcją trafił mi sie Mazda Premancy ciekawe autko. Co możecie jeszcze polecić.
rufuse
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 10 2000
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Megane I
Silnik: 1.6 Kat 75kM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

15 Maj 2013, 18:02

Z ciekawą deską to np. Fiat Multipla. Mimo pochodzenia, to na dieslu jest b. dobrym autem. I dodatkowo sześć miejsc
wojtek1611
Początkujący

Miejscowość: Sosnowiec
Auto: Opel Corsa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Porządne opony to klucz do bezpiecznych wyjazdów
    W okresie świąteczno-noworocznym i ferii zimowych, gdy setki tysięcy z nas wyrusza na zasłużony wypoczynek, należy pamiętać o kluczowych kwestiach związanych z bezpieczeństwem na drodze. Według badań aż 70% Polaków ...