Pierwsze swoje Auto- Budżet 5000zł

03 Kwi 2016, 18:41

Krzychu dzięki za pomoc.Nie chce daewoo i koniec kropka.Czy ja musze daewoo kupowac bo waszym zdaniem będzie one idealne i nie rozklekotane? Sam osobiście wiem jak znajomi kupowali takie samochody po zdaniu prawa jazdy za grosze co się z nimi działo to lepiej nie pisać ale zdaniem nie których są one idealne bo to Daewoo,ja tego nie chce po prostu i mam takie prawo.Licze się również z delikatna rdzą,czy z tym że coś bedzie do naprawy.Ja nie oczekuje ideału :!: Kolega wyżej wysłał fajną Audi,ja pokazywałem tutaj już wcześniej przyzwoitą Vectre,fajna honda civic była też,mazda 323f,meganki mi się podobają i w tych pieniądzach idzie już coś wybrać,golf 3 też ciekawie wyglądał z moich propozycji...Interesuje mnie coś z tych wyżej wymienionych przykładów lub jakaś alternatywa tych właśnie modeli
marcinn8989
Nowicjusz

Auto: Nie mam

03 Kwi 2016, 18:47

marcinn8989 napisał(a):Kolega wyżej wysłał fajną Audi

tylko się nie napalaj i licz się ze sporym spalaniem z 14 litrów po Łodzi. :wink: I ilość wyświetleń zastanawia :shock:
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

03 Kwi 2016, 18:50

Nie napalam się nie mam zamiaru jej dzisiaj kupować,spokojnie :roll: Jest gaz więc przy obecnej cenie 10 czy 12 litrów tego gazu spokojnie dam rade finansowo :lol:
marcinn8989
Nowicjusz

Auto: Nie mam

03 Kwi 2016, 18:51

Świeże ogłoszenie i dość sensownie wygląda [link do oferty na Olx wygasł]
W dziale sprzedam jest jeszcze takie ogłoszenie peugeot-306-lpg-5000-zl-do-zdrowej-negocjacji-vt92380.htm#p587627
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Sorento po zmianach
    Odświeżona linia i zmodernizowana konstrukcja skorupy nadwozia, nowy silnik benzynowy 2.4 GDI o niższym zużyciu paliwa i emisji spalin, wyższy komfort podróżowania i lepsze własności jezdne – to tylko niektóre ...