REKLAMA
Na początku jako,że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym się przywitać i z góry podziękować wszystkim za pomoc w moim temacie
Mam 27 lat i w tym tygodniu odbieram swoje prawo jazdy,w związku z tym poszukuje swojego "wymarzonego" auta"
Na auto chciałbym przeznaczyć maksymalnie 5000zł (oczywiście czym mniej tym lepiej wolałbym dać np.3000zł i za reszte doprowadzić do ciekawego stanu to auto z biegiem czasu). Mieszkam w Łodzi więc tutaj najlepiej jakbym coś znalazł ( Łódź i województwo Łódzkie lub jak kto woli Łódź i +75 km jakieś ) Auto głównie do miejskiej jazdy,dojazd do pracy jakieś 30km dziennie w dwie strony jakieś zakupy do tego,wyprawa do przyjaciół itd. od czasu do czasu z racji że robi się ciepło jakiś wypad nad jeziorko poza miasto W grę wchodzi tylko benzyna + gaz , diesel odpada. Auto najlepiej jak będzie 5 drzwiowe w każdej wersji nadwozia oprócz kombi bo takie mi na daną chwile nie jest potrzebne.Na spalaniu mi jakoś nie zależy bo ma to być auto z gazem jednak koszty eksploatacji są już dla mnie dość istotną sprawą nie chce przy każdej wizycie u mechanika zostawiać 1000zł za jakąś nie wielką naprawę.No i podstawowa sprawa chce żeby to auto jakoś wyglądało wiadomo nie będzie idealne ale nie chce całego zardzewiałego i z dziurami w podłodze wielkości pięści. Matizy,lanosy,tico itd. również odpadają nie obrażając właścicieli oczywiście
Z góry dziękuje za każda pomoc w moim temacie,może ktoś mieszka w pobliżu ma coś takiego do sprzedania,może znajomy,ktoś coś słyszał.Wszelkie propozycje również z linkami do konkretnych ogłoszeń mile widziane
PS.Wstawiam poniżej linki tych aut które ja patrzyłem w ostatnim czasie,nie jestem jakimś znawcą więc w razie co prosze o opinie ewentualną.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - Wstawiam go bo to bardzo fajne auto tylko w tym wypadku jakiś komis i cena coś tu nie tak
[link do oferty na Olx wygasł] - bardzo pasują mi te vectry tylko w tej akurat silnik 1.6 słyszałem,że to najgorsze co może być w tym aucie
[link do oferty na Olx wygasł] - tutaj zastanawiam się nad ceną czy nie jest ona zbyt duża jak na taka vectre i z góry zaznaczone,że nie podlega negocjacji
[link do oferty na Olx wygasł] - marzenie młodzieńczych lat
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]