ale silnik był cały wymieniony chodzi super. tylko przeklęty feler że gaśnie w trakcie jazdy. zastanawiam się czy to nie jest wina taka, że są źle po podłączane kable iż awaryjne mi nie działają a dodatkowo włącza się się mi w trakcie jazdy "Wyłącznik Bezwładnościowy odcinający dopływ paliwa" bo tak się właśnie zachowuje auto jakby benzyny nie miał:( nie wiem ja jestem załamana kupiłam auto i mija dopiero 2 tydzień nie mówiąc że 5 dni był u mechanika i problem cały czas jest:(
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Akwaplaning - co oznacza i jakie zagadnienia kryją się pod tą nazwą? Mokra nawierzchnia w połączeniu z nadmierną prędkością i złym stanem opon może prowadzić do poślizgu wodnego, czyli akwaplanacji. Aby jej uniknąć, a w razie wystąpienia opanować pojazd, powinniśmy dobrze zrozumieć na czym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.