Pierwsze w zyciu Alfa Romeo czy warto???

14 Lip 2013, 13:28

Witam!!
Zastanawiam sie nad pierwszym w zyciu kupnem Alfa Romeo. Mysle o AR poniewaz wszystkie auta na rynku sa obcykane nic tylko mondeo laguna passat itp. nie mam nic przeciwko tym marka,ale AR jest tak jakby mniej spotykane. I teraz moje pytanie jest takie czy warto zainteresowac sie tym autem konkretnie mysle o alfie 156 tak od 2003 1.9jtd ogólnie do 18tys. zl. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] moze cos takiego jest godne zainteresowania.
piszu87
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 02 04 2007
Auto: Daewoo Leganza 2.0 CDX

17 Lip 2013, 17:54

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Jeszcze myslalem o takim. Może ktoś pomóć. Niewiele wiem na temat AR poniewaz było by to moje pierwsze. Licze na pomoc.
piszu87
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 02 04 2007
Auto: Daewoo Leganza 2.0 CDX
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekomobilność - podróżowanie wymyślone na nowo
    Pojęcie ekomobilności obejmuje nie tylko niskoemisyjne pojazdy, lecz także wszystko, co ułatwia korzystanie z nich, np. zróżnicowanie środków transportu i dostosowanie ich do potrzeb użytkowników, nowe ...
    Silnik 13B-REW - Mazda
    Na liście słynnych silników stosowanych w autach sportowych nie mogło zabraknąć jednostki Wankla. A skoro o silniku z wirującym tłokiem mowa, to na myśl od razu przychodzi Mazda i jej sportowy model RX-7. Prawdopodobnie ...