REKLAMA
Witam was wszystkich bardzo serdecznie Jestem nowy na tym forum i mam nadzieje ,ze pomozecie mi przy kupnie mojego pierwszego wlasnego samochodu
Wczesniej jezdzilem VW Vento 1.8 w gazie i bardzo dobrze wspominam ten samochod.Niestety autko bylo mojej matuli ,ktora ze wzgledow finansowych musiala sie go pozbyc Na szczescie mialem troszke odlozonych pieniedzy + mala pomoc od dziadkow Takze budzet do wydania do 6 tys zl
-Potrzebuje auta najlepiej 4 drzwiowego, Kombi odpada. Chce tez zeby jakos wygladalo wiec desing daewo itp mi zupelnie nie odpowiada.
-Autko musi miec LPG,ewentualnie moze byc jakies tansze ,zebym mogl sobie to LPG zalozyc
-Nie musi byc bardzo oszczedne bo nie bede nim robil milionow kilometrow Planuje eksploatowac samochod na poziomie 200-300 km tygodniowo Glownie Miasto i okolice ,+ 2/3 razy w tygodniu wyjazdy do szkoly 80 km w dwie strony.
-Samochod rocznikowo tak mysle > 95r + dobrze by bylo gdyby blacha byla ocynkowana.
-Nie chce jakiegos strasznego zamulacza wiec >100 KM to raczej podstawa :p
-No i najwazniejsze najlepiej aby nie byla to jakas straszna skarbonka,bo na razie nie zarabiam milionow ^^
-Wojewodztwa: Mazowieckie,Świętokrzyskie,Łódzkie.
Co jeszcze:
Przegladalem na OLX itp rozne autka i bardzo spodobalo mi sie BMW ^^
A dokladniej model E36 z silnikiem 320i 2.0 (Prosze tylko nie linczujcie mnie za stereotyp ze to auto wiesniaka^^:)
Samochod wizualnie bardzo mi odpowiada ale nie wiem jak jest z blacha ,mechanika i awaryjnoscia mam nadzieje ze jakis fan BMW sie ze mna ta wiedza podzieli Oczywiscie wszelkie inne auta tez mnie interesuja
Z gory bardzo dziekuje za wszelkie odpowiedzi