poszukuje auta do 3,5tys. Bedzie to moje pierwsze auto o ktore nie bede kopletnie dbac bo auto ma slyzyc jako dojazdowka 14km dziennie. musi malo palic bo nie bede lac codziennie za 20zl wiec nie wiem diesel raczej odpanie i bedzie potrzebny ekonomiczne auto na gaz. Auto musi pomiescic takze zakupy wiec chce zeby byl bagaznik a nie "schowek". Slucham waszych propozycji
300tys to dużo ? za te pieniądze to Ty nie patrz na przebiegi tylko na to czy auto jeździ , skręca i hamuje - a zapewniam ta astra jeszcze przez długi czas będzie spełniała te funkcje idealnie .
[link do oferty na Allegro wygasł] - uczciwy sprzedawca - klocki kosztują 30zł, alarm rozłączyć od akumulatora 0zł, naprawa szyb ze 100zł. Bogata wersja, ja nie mam nic prócz wspomagania.
Mam takowy od nowości po ojcu i w roli auta dla studenta sprawdza się u mnie idealnie. Ceny postawowych części (klocki, tarcze, łożyska czy uszczelka pod głowicą) tanie jak do Golfa III. Przjechałem 100tysięcy po polskich dzurawych drogach i nie wymieniłem nic kompletenie w zawieszeniu, a z usterek to dwie spalone żarówki i zniszczone zamki po kradzieży 2 tygodnie temu ;/
Przegląd najprzydatniejszych elementów zimowego wyposażenia Coraz mocniej dająca się we znaki zima to dobry moment, aby przedstawić, w jaki sposób poszczególne modele marki są przygotowane na ten szczególny okres roku. Tak pod względem konstrukcyjnym, opcji wspierających ...
a mam takie dodatkowe pytanie bo sasiad mi mowil ze jezdzi renualtem clio z 97 roku i kupil go w komisie za 3700 w gazie i chwalil ze za 20zl prawie 100km zrobi po miescie???
no dobra no ale czy to clio fajne? czesto sie bedzie psuc? czesci drogie? latwodostepne czy juz zamiennikow trzeba szukac? chce kupic auto juz z gazem bo sam nie bede zakladac...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.