Autotesto, gdybym był biedną duszyczką, nieznającą się na motoryzacji i trafiłbym na Twój profil i poczytał Twoje wypowiedzi... To uciekałbym jak najdalej
Ja rozumiem, że można mieć pewne preferencje, albo ulegać stereotypom, ale jestes u diaska ekspertem motoryzacyjnym (choć słowo ekspert powinno być chyba w cudzysłowie), który pomaga ludziom w kupnie samochodów. Przez takich ludzi jak Ty w tym kraju nigdy się nic nie zmieni, bo jak czytam, że francuzy są be, bo pierwszy rocznik 307 lubił pójść z dymem (niemców też dotyczą wpadki i choroby wieku dziecięcego, ale nikt o tym nie pisze, bo przecież te auta są bóstwem), albo to - hit, zaryzykuję stwierdzenie, że dekady - że Mondeo nie ma wielowahacza, no to hello, po co są takie firmy, które sprawdzają auto przed kupnem, skoro bardziej rozgarnięty w internetach Janusz może sobie wyczytać podstawowe i najistotniejsze info o aucie X. Oczywiście
dane techniczne i usterki wobec oględzin auta to zupełnie co innego, ale jak już wspomniałem, Twoje posty nie napawają optymizmem.
Oczywiście nie wiesz, że z budżetem 15k celujemy w 307 z końcówki produkcji, które już są wolne od wad dotyczących aut z początku produkcji. Lepiej polecić Tourana, który nie jest w niczym lepszy od 307 (oprócz przestrzeni wewnątrz), a w zamian jest awaryjny, ma wnętrze rodem z chińskiego zakładu pogrzebowego i kosztuje niewspółmiernie do tego, co oferuje...
Jeśli chcesz wyrażać swoje motosympatie i szerzyć stereotypy, to przynajmniej załóż sobie prywatne konto, a nie niszczysz opinie bogu ducha winnej firmie... I o ile zwykłemu użytkownikowi to jakoś ujdzie (choć tu też jest to trochę dyskusyjna kwestia), ja również mam swoje sympatie, ale Tobie, jako "ekspertowi" po prostu to nie wypada.
Podobnie jak z góry przygotowane kwestie, które na forum lądują metodą P&P (zmień pisarza tych bzdur, bo są w nich rażące błędy)