Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pionek napisał(a):Po 1) zbyt tani..te auta chodzą po 27-30 tys zł
Po 2) lepiej np iść w 3,2 V6 tzn wtedy masz bardziej "rasowe" auto a nie klekot jak z Passata
Po 3) może lepiej Audi TT Roadster? (masz też u konkurencji Megane CC, 308 CC itd..)
Ogólnie ten silnik jest ok, bo w Eosie 2,0 TDI to były już Common Rail.
Tylko ten egzemplarz specjalnie nie wygląda na taki zdrowy bez wypadku, kolizja pewnie nie jedna była i samo auto patrząc po cenie cudem nie będzie.
galakty napisał(a):Będziesz jeździć tym cabrio bez dachu? Bo jeśli tak, to diesel jest dziwnym wyborem. Nie dość że od wiatru będzie hałas, to od klekota, z pasażerką raczej nie pogadasz (chyba że na to liczysz).
Tak jak koledzy wyżej, celuj w coś benzynowego...
Invi napisał(a):1. Nie da się kupić dobrego eosa do 20k. Zerknąłem sobie na alledrogo i w sumie poniżej 27 nie ma na co patrzeć.
2. Nie ma w tym aucie żadnego benzynowego silnika, który można polecić z czystym sumieniem. Najmniej najgorszy będzie prawdopodobnie 2.0FSI
3. Popatrz na astrę twin top, za 20k znajdziesz już coś fajnie utrzymanego.
4. Jest też dość mało popularny w tym kraju focus 2 cabrio
5. Znajdziesz SLK ale nie wiem za wiele o technicznych kwestiach
6. Osobiście poszukałbym e46 i dodatkowego hardtopu. Auto względnie udane i utrzymywane w dobrym stanie nie straci wiele na wartości
Adam123492 napisał(a):Szkoda że blisko nie mam do tego Eosa to chociaż bym obejrzał z mierniiem; )
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN