Pierwszy samochód. 5tys.

15 Sty 2025, 09:18

Witam! Jestem w trakcie poszukiwania pierwszego samochodu. Cenę jaką obrałem to 5 tys. Tak wiem, bida Oczywiście jestem świadomy tego, że nie znajdę nie wiadomo jak dobrego samochodu. Autko ma mi służyć głównie na dojazd do pracy, ale nie obrażę się jak dyliżans pozwoli mi na wybranie się w dłuższą trasę. Liczę na Waszą pomoc. Wymagania: NAJLEPIEJ Z LPG NAJLEPIEJ hatchback (nie jest to mus) Fajnie, gdyby miało automatyczną klimę, el. lusterka przód. I to chyba tyle. Dodam, że jestem ze Śląska, gdybyś chciał podesłać linka do konkretnego modelu. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!
Ostatnio edytowany przez mike, 15 Sty 2025, 19:31, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Możesz spokojnie kontynuować pierwotny wątek
Ojtek
Nowicjusz

0

15 Sty 2025, 09:23

Za 5 koła to szukaj pandy w golasie a nie samochodu na wypasie chyba że masz drugie 5 koła na naprawy przewidziane, ewentualnie jakiś totalny zgnitek
Paweltop
Nowicjusz

0

15 Sty 2025, 11:24

Dopiero co zakładałeś temat, że szukasz auta do 6 tys... Po co kolejny wątek?
hoderi145
Aktywny

Auto: Audi Q3 Sportback
Silnik: 1.5tsi 150km
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
0

15 Sty 2025, 17:52

Za 10 koła w Katowicach fajny Spark stoi 1.2 z LPG polski salon 2010 rok dołóż a będziesz zadowolony. Takim to jeszcze kupę lat pojeździsz a 5 tys w kredycie to z 150zl rata . A kupisz złom za 5 tys i za rok będziesz szukać kolejnego, a co po drodze jeszcze wydasz na naprawy to ciężko przewidzieć
Paweltop
Nowicjusz

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kawa w samochodzie - pić czy nie?
    Wielu kierowców stosuje kawę jako środek przeciwdziałający uczuciu zmęczenia wielogodzinną podróżą. Mimo to spożywanie jej w czasie jazdy stanowi potencjalne zagrożenie, ponieważ gorący napój może spowodować ...