Jakiś wielkich różnic nie będzie między takim a 1.8 z Mondeo na przykład. Chyba że liczysz każdy grosik, ale wtedy tankujesz za 50 zł więc wychodzi na to samo.
Okej. Czekam tylko az bedziemy miec nasz samochód zeby gdziekolwiek jechac oglądać.
A poki co jeszcze zapytam czy zwykly leon badz toledo 1,8 125 ze spalaniem zmieszcze sie ponizej 10? Ogolnie to ten sam silnik co w a3 8l? Czytalem opinie przy a3 ze moc 125 koni czuc przy bardzo wysokich obrotach
Prawie pełny moment ma od 3 tyś, a max przy 4 tyś, sam sobie odpowiedz czy to wysoko. Dla mnie to normalna benzyna, w Hondzie miałbyś max moment przy 6 tyś. Jak będziesz jeździł normalnie w przedziale 2-3 tyś to spokojnie się zmieścisz w 10 litrach.
Barol napisał(a):Mam dwóch kolegów którzy mają A3 1.8 i oboje mówią że mało to nie pali
Mhm, też mam jednego, spala mu 12 litrów.... A wiem że gdybym ja wsiadł, to spaliłby max 8-9. Takimi Audicami jeżdżą młode dresiki co myślą że jak dojdą do 6 tyś obrotów to są lepsi.
No to prawda ale wracając do mojego postu to jeden kumpel potrafi się ogarnąć i mówił że jak jeżdzi spokojnie to zejdzie do tych 8-9l a drugi no cóż lubi pałować i po przesiadce z Golfa TDI płaczę że często nie ma wahy
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jakie cechy powinna mieć dobra wycieraczka samochodowa? W internecie mamy spory wybór wycieraczek do szyb w samochodach, a ceny ich są bardzo zróżnicowane. Dlatego warto wiedzieć czym kierować się podczas wyboru wycieraczek do naszego samochodu. Czym różnią ...
Octavia trochę cięższa buda jednak. Ja mówię o benzynie, 12 litrów PB, ale on to rzadko trójkę wrzuca na mieście, taki typ człowieka Dlatego odpuściłem A3 bo jak widzę kto tymi autami jeździ to mi się zwraca obiadek...
Pare ogłoszeń jeszcze do oceny przed weekendem (prawdopodobnie będe mieć transport więc pewnie coś obejrze), jeszce jutro zbiore do kupy wszystkie te ktore polecicie obejrzeć tymczasem....
Proszę o ocene
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 6. [link do oferty na Olx wygasł]
Spokojnie niebawem już dam wam spokój tak jak wyżej pisałem myśle że w ten weekend uda się już coś zobaczyć bo narazie tylko filozofuje.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.