REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):Ten pierwszy po dzwonie z przodu i niska cena.
Drugi z AAA Auto więc od razu sobie odpuść,ten "komis" nie ma dobrych opinii.
Barol napisał(a):W Vectrze 1.8 to minimum i spalanie nie jest jakieś najgorsze bo w mieście z 10l spokojnie łyknie.
W Twoim budżecie spokojnie kupisz zadbaną Viki po lifcie a takie minimum to około 5500-6000zł i zostanie Ci kasa na ewentualny montaż lpg.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol napisał(a):Tak warto obejrzeć.
Mondeo ok i początek produkcji dostaniesz spokojnie za 7-8k ale musisz zwrócić duża uwagę na blachę czy jest zdrowa bo niestety ruda szmata to standart.
[link do oferty na Olx wygasł] - wrzucałem już wcześniej.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - obejrzałbym w pierwszej kolejności.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wiem handlarz ale ładnie się prezentuje.
Barol napisał(a):Może tak być że auto jest powypadkowe ale nie skreślałbym go od razu może była to niegrożna przygoda. Dopytaj sprzedawcę czy coś wie![]()
Największą uwagę zwróć na tylne nadkola,progi,doły drzwi no i oczywiście spód auta.
Tutaj ciekawe ogłoszenie
Barol napisał(a):Dostał w tyłek i drzwi kierowcy w innym odcieniu.
Też co prawda handlarz ale ładny tylko przebieg przemilczę..
A tutaj już wogóle polecieli konkretnie z przebiegiem..
SCIBarol napisał(a):A tutaj już wogóle polecieli konkretnie z przebiegiem..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... e7c1508988
mike napisał(a):SCIBarol napisał(a):A tutaj już wogóle polecieli konkretnie z przebiegiem..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... e7c1508988
większym problemem jest to nieszczęsne SCI (jest nawet oznaczenie na klapie)Barol napisał(a):4.buda do poprawek.
Barol napisał(a):Ops faktycznie gdzieś mi umkło że SCI![]()
Marciol96 zdążyłeś zeedytować swój post zanim ja swojego wysłałem ale chodziło o tego srebrnego z Siemianowic a co do reszty:
1.sprzedany.
2.ok można obejrzeć.
3.było coś z prawym bokiem przy tylnych drzwiach.
4.buda do poprawek.
Masz jeszcze takie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - handlarz..
mike napisał(a):Na Twoim miejscu zacząłbym po prostu oglądać to, co zostało do tej pory wrzucone, bo jak na razie tylko filozofujemy.
No i jak Ci nie pasuje kolor to zawsze możesz sobie okleić albo walnąć plastidipa. To nie salon z nowymi autami gdzie wszystko możesz sobie wybrać dokładnie pod siebie.