Witam, Jestem świeżym kierowcą i zamirzam kupić samochód nie przekraczając kwoty 10 tyś. Nie mam żadnego konkretnego modelu na oku. Najlepiej żeby to był Sedan albo Hatchback 5 drzwiowy, który w miare mało pali i miał tanie części oraz żeby się dobrze prowadził. Co byście mi polecali?
W wyposażeniu dobrze by było żeby była klimatyzacja, wspomaganie kirownicy, ABS, centralny zamek. Rocznik to najlepiej by było żeby nie schodzić poniżej '98. I preferowałbym benzyniaka, ale nie musi być.
A oto kilka moich propozycji Ford Focus [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Opel Vectra [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Fiat Brava [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Brak snu to jak nadmiar alkoholu u kierowcy Powodów zmęczenia i niewyspania może być wiele, przede wszystkim jednak to brak odpowiedniej ilości snu. Zachowania zaspanej osoby za kierownicą są równie niebezpieczne jak tej kierującej pojazdem pod wpływem ...
Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy? Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.