REKLAMA
Witam. Niedawno zdałem prawo jazdy i przymierzam się do kupna pierwszego samochodu, nie ukrywam od zawsze byłem zakochany w marce BMW. Tak wyszło, że mój budżet sięga jakoś do 10 tysięcy max, ale lepiej jakby było troszkę mniej, szukałem sporo i najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się BMW e46, powiem szczerze że zależy mi na osiągach samochodu i przy tym by fajnie "sportowo" wyglądał, a ten model ma to coś w sobie, znalazłem 2 fajne oferty na olx i prosiłbym o doradzenie czy te samochody są warte swojej ceny i czy ogólnie ten model zda się i sprosta moim oczekiwaniom. A i proszę nie myśleć, że jeśli dopiero zdałem prawo jazdy, to jestem swieżakiem czy coś, nie, przed prawkiem jezdziłem całkiem sporo i nie jestem, że tak powiem "początkującym" kierowcą, to była tylko formalność. Niżej wstawiam te dwa linki, które wydają mi się najlepsze i najładniejsze, proszę o doradzenie, które z nich i czy w ogóle któreś się nadaje, pozdrawiam i proszę o szybką pomoc, iż zależy mi na czasie. Może jest jakiś inny model z lepszymi osiągami i z lepszym wyglądem za tą kase? Jestem z Wrocławia, dlatego szukam auta z okolic dolnoślaśkiego.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]