Pierwszy samochód do 10k

06 Kwi 2009, 12:55

a co powiecie na forda focusa?
Ananas
Nowicjusz

06 Kwi 2009, 13:20

Za Fokę w stanie do jazdy trzeba dać 15k zł...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

06 Kwi 2009, 17:50

Fokus ? Ford?? główno wort :P sorka ze tak ale taka prawda w fokusach są takie awarie jakich nie spotkacie w inych samochodach :P focus 1? raz robiłem połowe silnika bo gdzies cos wysiadło i ciecz chłodząca była w rozruszniku i skrzyni biegów jak to mozliwe nie wiem xD ale cały silnik rozbieraliśmy...
GuciO
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

06 Kwi 2009, 18:59

GuciO napisał(a):Fokus ? Ford?? główno wort :P sorka ze tak ale taka prawda w fokusach są takie awarie jakich nie spotkacie w inych samochodach :P focus 1? raz robiłem połowe silnika bo gdzies cos wysiadło i ciecz chłodząca była w rozruszniku i skrzyni biegów jak to mozliwe nie wiem xD ale cały silnik rozbieraliśmy...

To chyba trafił ci się jakiś felerny model.
Ja z fordem nie miałem większych problemów przez blisko 200 tyś.
stasiowski121

06 Kwi 2009, 19:17

a roverek jakiś?
Ananas
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak korzystać z klimatyzacji, by działała skutecznie?
    Latem jednym z najbardziej cenionych elementów wyposażenia samochodu jest klimatyzacja. Ale jak każdy układ w aucie wymaga odpowiedniej obsługi. Wyjaśniamy, jak korzystać z klimatyzacji, by działała skutecznie i przez ...