13 Cze 2021, 23:15
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Co do benzyny to oczywiście mogę rozważyć taką opcję, aczkolwiek nie przyglądałem się autom z benzyną bo jednak są troszkę droższe od diesli, dlatego wybór padł na nie. Ogólnie to poczytałem trochę informacji na temat diesli, i no psychicznie jestem gotowy że mógłbym się spotkać z niemiłą niespodzianką aczkolwiek finansowo jeszcze nie haha, bo mam przeznaczone maxymalnie 14-15tys na wszystkie koszty związane z samochodem. Liczyłem, że może akurat uda się trafić na kogoś uczciwego że akurat samochód będzie w miarę porobiony, ale chyba nie ma co liczyć na cud. Z ofert które ostatnio przeglądałem te wpadły mi w oko:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wiem że wszystkie propozycje niestety w dieslu, ale chciałem zapytać czy warto się takimi ogłoszeniami jak wyżej w ogóle przyglądać, i na co zwracać największą uwagę w trakcie poszukiwań?
@Barol dziękuję bardzo za propozycję toyota bardzo fajna, aczkolwiek ten przebieg dosyć spory, rozumiem że za te pieniądze nie można też wybrzydzać, aczkolwiek jakby udało się coś znaleźć do 200 tys to było by idealnie. Co do Forda to naprawdę bardzo fajny samochód, aczkolwiek dosyć spory, troszkę spory, a ja no jestem nauczony na malutkim Mercedesiku jeździć przez co szukam czegoś krótszego żeby stopniowo się przyzwyczajać do większych gabarytów.
Aczkolwiek ogólnie Renaul Megane III lepiej sobie odpuścić?