REKLAMA
Witam
Zamierzam sobie kupić swój pierwszy samochód
Będę miał do dyspozycji 14 tyś.
Od samochodu nie wymagam zbyt wiele. Najważniejsze by był jak najmniej awaryjny, zbyt dużo nie palił i żeby nie był kombi.
Przejrzałem już trochę ogłoszeń i przewertowałem różne tematy na forach. Dzięki temu w tym momencie moim faworytem jest Toyota Corolla E11 po facelifting'u.
Aukcje, które mi się najbardziej spodobały:
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ładny kolor i wnętrze (główne plusy), ubogie wyposażenie i czysty silnik (główne minusy, stan wizualny bardzo podejrzany)
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - cena, wyposażenie (główne plusy), ciemne wnętrze, brak wypisanego przebiegu i również czysty silnik (główne minusy)
3. [link do oferty na Allegro wygasł] - rocznik, wnętrze (główne plusy), kolor nadwozia biały i duży przebieg serwisowany do 180 tyś. (główne minusy)
4. [link do oferty na Allegro wygasł] - przebieg, wyposażenie (plusy), kolor biały i nie kupiony w polskim salonie (minusy)
5. [link do oferty na Allegro wygasł] - wyposażenie, wiek auta (plusy), wolałbym chyba jednak Hatchback'a i brak rejestracji, a cena spora (minusy)
Głównie chce prosić o doradzenie, która z nich by była najlepszym wyborem
Jeżeli jednak uważacie, że to jest słaby wybór i macie dla mnie lepszą propozycję popartą porządnymi argumentami chętnie ją rozpatrzę
Pozdrawiam