REKLAMA
Witam, jestem Daniel mam 18 lat i strasznie małe pojęcie o samochodach.
Oszczędzałem na jakieś pierwsze auto od dość długiego czasu bo do zamożnych ludzi nie należę więc myślę że do 3.500zł jestem w stanie wydać. Jak to na młody wiek, chciałbym coś co nie będzie palić paliwa jak smok, silnik nie musi być jakiś duży, rekordów prędkości też bić nie chcę, ale chciałbym żeby było w dość dobrym stanie wizualnym. Oglądałem na allegro auta z mojej okolicy i natknąłem się na kilka ofert, gdzie jedna mnie naprawdę zaciekawiła jest to:
Hyundai Accent 1.5 12V---2900zł
[link do oferty na Allegro wygasł]
Co o tym sądzicie? Ile takie autko potrafi spalić benzynki na 100km ? Bo co do kwestii wizualnej zadowala mnie na 100% Czy będzie drogie w utrzymaniu?
+ Dodatkowe oferty z okolicy które mnie zainteresowały (zdaje sobie sprawę z tego że za tą kasę nie kupię nic w 100% sprawnego o zajebistym wyglądzie, ale jednak chciałbym aby to był najlepszy wybór, sami rozumiecie)
Zaciekawiła mnie cena za poniżej podany link do BMW 318, ale to już chyba drze paliwo mocno
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Renault Laguna ---2900zł
Honda CIVIC 1.4 LPG 97r ---2500zł
[link do oferty na Allegro wygasł]
Fiat Siena ---2300zł
Seat Ibiza II ---2800zł
Renault Megane ---3000zł
Znalazło się by jeszcze kilka, ale nie będę przesadzał, panowie wy się na tym znacie jak mało kto, prosiłbym o jakąś poradę co do tych aut, zdaje sobię sprawę z tego że najlepiej by pewnie było kupić czinkola i wozić się na litrze paliwa przez całą Polskę, no ale wiecie jak to za młodego, chciałoby się najlepsze
Dziękuje za każdą poradę i pozdrawiam !