Pierwszy samochód do 3 tyś

02 Maj 2016, 17:49

Witam jestem dopiero uczącym sie kierowcą, zaniedługo egzamin więc tak naprawde moje doświadczenie za kółkiem równa sie niemal zeru, dlatego prosze was bardziej doświadczonych o pomoc w znalezieniu czegoś dla mnie na ten pierwszy samochód :)

= Budżet - do 3 tyś

= Rejon - jestem z Rybnika najlepiej w odległości do 15-20 km

= Użytkowanie - dojazd do szkoły, jakies wypady na baseny w wakacje, w późniejszym czasie dojazd do pracy itd itp czyli standard

= Własne potrzeby - lubie japońce ( jakoś tak sie zakochałem w Japończykach ), fajnie by było gdyby było czerwone i jakoś wyposażone ( za 3 tyś nie oczekuje elektrycznych lusterek, szyb itp, wiem że za tą kwote lambo nie kupie :P ). Jednak najważniejsze żeby auto było wygodne i były niskie koszty utrzymania, dlatego też w kategorii pierwszy samochód celowałem coś rzędu seicento ( chociaż jak widze wypadki z udziałem sejoka to zaczynam powątpiewać ). Jest coś w tych pieniądzach godnego polecenia nie zgnitego ? ( nie chce malucha czy aut poniżej 93" rocznika z kwestii wyposażenia w tej kwocie cenowej itd itp )

i swoją drogą przeglądająć sejczenta w mojej okolicy napotkałem sie na całkiem niepoważną a zarazem śmieszną aukcje na OLX z seicento ( wczoraj jeszcze było aktualne )
[link do oferty na Olx wygasł]
tasky
Obserwowany

Prawo jazdy: 23 05 1998
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Adidas, rozmiar 42
Silnik: napęd na 2 koła
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

03 Maj 2016, 09:40

Ile wyświetleń :shock:

zerknij na te oferty:
[link do oferty na Olx wygasł] - zwykły prosty diesel i pod nosem.
[link do oferty na Olx wygasł] - czarne tablice tylko na oględzinach sprawdż dokładnie progi i podłogę czy jeszcze są.
[link do oferty na Olx wygasł] - z 1ręki (czarne tablice) i ładnie wygląda.
[link do oferty na Olx wygasł] - progi do poprawki więc trzeba negocjować.
[link do oferty na Olx wygasł] - z 1ręki tylko poproś o więcej zdjęć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Maj 2016, 11:35

[link do oferty na Olx wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Filmy szpiegowskie Toyoty Supry z toru Nürburgring
    Szpiegowski film z testów Toyoty Supry na torze Nurburgring. Tył auta przypomina koncepcyjny supersamochód Toyota FT-1. Premiera flagowego auta sportowego Toyoty jest przewidywana na 2018 r., rok po debiucie ...
    Pierwszy hybrydowy SUV na świecie
    22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...