REKLAMA
Witam jestem dopiero uczącym sie kierowcą, zaniedługo egzamin więc tak naprawde moje doświadczenie za kółkiem równa sie niemal zeru, dlatego prosze was bardziej doświadczonych o pomoc w znalezieniu czegoś dla mnie na ten pierwszy samochód
= Budżet - do 3 tyś
= Rejon - jestem z Rybnika najlepiej w odległości do 15-20 km
= Użytkowanie - dojazd do szkoły, jakies wypady na baseny w wakacje, w późniejszym czasie dojazd do pracy itd itp czyli standard
= Własne potrzeby - lubie japońce ( jakoś tak sie zakochałem w Japończykach ), fajnie by było gdyby było czerwone i jakoś wyposażone ( za 3 tyś nie oczekuje elektrycznych lusterek, szyb itp, wiem że za tą kwote lambo nie kupie ). Jednak najważniejsze żeby auto było wygodne i były niskie koszty utrzymania, dlatego też w kategorii pierwszy samochód celowałem coś rzędu seicento ( chociaż jak widze wypadki z udziałem sejoka to zaczynam powątpiewać ). Jest coś w tych pieniądzach godnego polecenia nie zgnitego ? ( nie chce malucha czy aut poniżej 93" rocznika z kwestii wyposażenia w tej kwocie cenowej itd itp )
i swoją drogą przeglądająć sejczenta w mojej okolicy napotkałem sie na całkiem niepoważną a zarazem śmieszną aukcje na OLX z seicento ( wczoraj jeszcze było aktualne )
[link do oferty na Olx wygasł]